Dankzij het succes van de actie: Help de bevolking in de slums, een huis voor 600 euro, hebben wij in korte tijd 106 huizen kunnen bouwen! Dit werd met name mogelijk gemaakt door donaties volgend uit opbrengsten bij bijzondere momenten uit het leven zoals ambtsjubilea en huwelijksfeesten.

Links: woonruimte eerst, rechts: nieuwe woningDe omgeving verdient nog verbeteringNa de Tsunami van Kerstmis 2004 werden we benaderd om projecten te ondersteunen voor de armsten der armen.

SlumsDagelijks waterhalen bij de tankautoVissersboten voor vissers in NazatpatnamDe 21 boten en netten zijn aangeschaft na de Tsunami. Vele gezinnen kunnen nu weer in hun dagelijks onderhoud voorzien. De sponsoring is gedaan door de Rotary en particuliere giften.

Waterputten in District GunturWaterputten Andhra PradeshNa de Tsunami zijn we ook voor de plattelandsbevolking waterputten gaan bouwen.

Toiletten op het platteland in Andhra PadeshToiletten gebouwd in het district Guntur en mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.In samenwerking met een lokale maatschappelijke organisatie hebben we meer dan honderd huizen gebouwd voor mensen die nu in de slums wonen.