Inmiddels hebben we op vier plaatsen in de deelstaat Andra Pradesh een school kunnen bouwen. Daar maken honderden kinderen gebruik van. Op drie van de vier scholen krijgen de kinderen in de middaguren een maaltijd aangeboden die door de deelstaat regering wordt betaald. Hierdoor is het voor de ouders niet meer aantrekkelijk om de kinderen op het land te laten werken.

Opening Basisschool in Thekkalapadu in 2006Jamie School in AttaluruKinderen in oude School AttaluruOmdat dit schoolgebouw te klein is en in zeer slechte bouwkundige staat, zijn we in 2007 gestart met de bouw van een nieuwe school. Naast de gift van HTM Holding, was er onder andere een gift van het NCDO. De school is in januari 2009 geopend.

Toiletten school op het plattelandIn 2008 konden we met behulp van Aqua for All op veel scholen sanitaire voorzieningen realiseren.

Zijn enige eigen plekje....In 2009 hebben we in Thummapudi een school kunnen bouwen voor 120 kinderen. Zij hebben ook de mogelijkheid om een aantal kinderen er te laten wonen. Deze kinderen slapen op een grote slaapzaal en hebben daarmee een eigen ruimte van 3 vierkante meter, namelijk de plaats waar zij slapen en de kist met hun persoonlijke bezittingen.

School in aanbouw in SelapaduToekomstige leerlingen SelapaduToekomstige leerlingen SelapaduSchool in PerecherlaRuim honderd kinderen krijgen samen in een ruimte les. Dit aantal kinderen neemt toe. Om de kwaliteit te bevorderen, is het noodzakelijk dat er twee klaslokalen worden bijgebouwd. Dit willen we in 2013 tot stand brengen.